Представники Рівного взяли участь у панельній дискусії щодо досягнення кліматичної нейтральності
Представники Рівного взяли участь у панельній дискусії щодо досягнення кліматичної нейтральності

Представники Рівного взяли участь у навчанні та панельній дискусії, що була організована в рамках Програми пілотних міст NetZeroCities. В межах даної Програми місто виграло грант на суму 973 тис. євро та реалізовуватиме проєкт зі створення візії щодо зниження викидів до нуля.

У навчанні та дискусії взяли участь представники Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради та команди проєкту. Навчальна сесія базувалася на ключових питаннях, пріоритетах і викликах, які пілотні міста (53 міста, що виграли грант) висвітлили у своїх проєктах. Були розглянуті такі виклики, як модернізація будівель та використання енергії, транспорт і мобільність, а також такі теми, як інноваційне управління та фінанси, нова інституційна інфраструктура, енергетична та кліматична політика, розвиток потенціалу та організаційні зміни.

Під час навчання та дискусії, представники міста Рівне представили свій проєкт та поділилися думками з іншими командами пілотних міст щодо досягнення кліматичної нейтральності та способів залучення містян для подолання економічних і соціальних бар’єрів.


Ілюстрація проєкту, що реалізовуватиметься в Рівному


#EUmissions

#HorizonEU

#MissionCities

Поділитись: