Представники компанії НЕФКО відвідали Рівне з робочим візитом
Представники компанії НЕФКО відвідали Рівне з робочим візитом

25 травня 2018 року представники компанії НЕФКО, Sweco, компанії ГАРДЕ відвідали місто Рівне з робочим візитом. Обговорювались питання впровадження енергозберігаючих технологій у комунальних закладах освіти.

Зустріч відбулася за участі секретаря міської ради Сергія Паладійчука, заступника міського голови, голови робочої групи, Віталія Германа, головного інвестиційного радника Представництва НЕФКО в Україні Юлії Шевчук та керівника групи експертів компаній Sweco&ГАРДЕ Володимира Дебоя.

Енергоефективність є одним з головних стратегічних напрямків розвитку комунальної галузі міста Рівного, необхідним інструментом досягнення комфортних умов функціонування будівель закладів освіти, охорони здоров’я, громадських закладів та втілення європейських стандартів якості життя.

Беручи до уваги успішну реалізацію проектів, стосовно впровадження енергоефективних заходів у ЗОШ №18 та 27, в рамках програми «Енергозбереження», відбулось обговорення фінансування та впровадження ще одного енергоефективного проекту у освітній простір міста. Проект передбачає реалізацію заходів з енергозбереження, а саме: заміну вікон та дверей на енергозберігаючі металопластикові, утеплення стін та оздоблення фасаду.

Таким чином, місто Рівне продовжує успішну та плідну співпрацю у реалізації проектів спільно з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО.

Поділитись: