Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в тренінгу з промоції проєктів
Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в тренінгу з промоції проєктів

Відбувся онлайн-тренінг з промоції проєктів, які реалізовуються в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, в якому взяли участь працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Тренінг провели експерти Представництва Програми ПБУ у Львові.

"Чому ви повинні просувати свої проєкти?

Причин досить! Ви повідомляєте про щось цікаве, закріплюєте позитивний та активний імідж своєї організації та спонукаєте діяти. Деякі інформаційні та промоційні завдання можуть виконуватися самостійно, без залучення зовнішніх експертів та без великих витрат" - наголошують есперти Програми ПБУ.


Нагадаємо, проєкт "Культурна спадщина кухні — просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного" (https://www.pbu2020.eu/ua/projects2020/512) реалізовується управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій (головний бенефіціар проєкту) в партнерстві з ГО "Агенція сталого розвитку міста" та Адміністрацією міста Люблін, в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за кошти Європейського Союзу.

Поділитись: