Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в онлайн тренінгу
Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в онлайн тренінгу "Звітність та закриття мікропроєктів"

Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в онлайн тренінгу "Звітність та закриття мікропроєктів", що відбувся в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Для працівників управління даний тренінг став досить корисним та пізнавальним, оскільки проєкт "Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного", який реалізовується управлінням, добігає завершення, і правильне оформлення результатів проєкту, фінансового звіту є не менш важливим, ніж сама реалізація проєкту.

Тренінг відбувся з питань звітності, стійкості та інших питань, пов'язаних з завершенням проєктів, які реалізовуються в рамках вищезазначеної Програми.

В тренінгу взяли участь виключно Бенефіціари другого конкурсного набору (2-й конкурс), які завершать свої мікропроєкти до кінця липня 2021 року.


Поділитись: