Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в онлайн-тренінгу з комунікацій
Працівники управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь в онлайн-тренінгу з комунікацій

Працівники управління взяли участь в онлайн-тренінгу з комунікацій "Як ми можемо просувати проєкт?", що був проведений в рамках реалізації Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020" (далі - Програма), і спрямований на краще просування проєктів, що впроваджуються в межах даної Програми.

"Промоція повинна бути невід’ємною частиною будь-якого проєкту і часто має вирішальне значення для його успіху. Буває, що виникають цікаві рішення, які через відсутність або слабку промоцію не потрапляють до потенційних адресатів. Ми повинні подбати про те, щоб демонструвати ефекти проєктів для максимально широкої аудиторії, пам’ятаючи про обов’язок інформувати громадськість про факт отримання фінансування ЄС" - зазначають експерти Представництва Програми.



Нагадаємо, управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій реалізовує проєкт "Культурна спадщина кухні - просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного", який отримав фінансову підтримку в рамках Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2014-2020".


Поділитись: