Працівники управління взяли участь в онлайн-навчаннях та робочих зустрічах
Працівники управління взяли участь в онлайн-навчаннях та робочих зустрічах
Упродовж січня 2024 року працівники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у трьох онлайн-зустрічах та онлайн-тренінгах.
Насамперед, 4 січня 2024 року було організовано участь у робочій онлайн-зустрічі з представниками проєкту 3-го компоненту «ЕСКО в містах-партнерах». Також участь у зустрічі взяли консультанти Програми розвитку ООН.
Обговорено особливості впровадження проєктів за допомогою ЕСКО-договорів та можливості впровадження даного механізму в Рівненській міській територіальній громаді.
Упродовж чотирьох днів 15-19 січня 2024 року працівники Управління навчалися під час онлайн-курсу «Міжнародна співпраця для громад». Навчання організовано командою проєкту Cities4Cities | United4Ukraine для кращого розуміння і впровадження міжнародної співпраці територіальними громадами. Понад 900 учасників навчалися інструментам розвитку міжмуніципального партнерства: пошуку співпраці з містами-побратимами, знайомилися з можливостями європейських програм, практичними аспектами роботи з проєктами, розглядали успішні приклади міжнародної співпраці.
22-23 січня 2024 року відбувся онлайн-тренінг на тему «Енергоефективність та енергетична безпека». Навчання проведено в рамках проєкту Good Governance Fund: «Планування відновлення в громадах», який реалізується за підтримки Уряду Великої Британії (UK International Development).
Поділитись: