Майбутнє, належить тим, хто бачить можливості перш, ніж вони стають очевидними.  Євгеній Глібовицький
Майбутнє, належить тим, хто бачить можливості перш, ніж вони стають очевидними. Євгеній Глібовицький

2 жовтня 2018 року за ініціативи Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, відбулася зустріч-діалог з Євгеном Глібовицьким, на якій говорили про Стратегію розвитку Рівного в контексті стратегічного бачення розвитку України.

Євген Глібовицький (Yevhen Hlibovytsky) - експерт з довготермінових стратегій. Займається дослідженнями цінностей та є учасником Несторівської експертної групи (візія для України 2025), Унівської експертної групи (візія для Львова 2025), дніпропетровської групи DYB[1] (стратегія 2030), ініціатором та експертом групи із розробки стратегії для Киргизстану. Член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Стратегія - це визначення галузей, які необхідно в першу чергу розвивати для міста. Приємно, що у Рівному впродовж 2018 року будується процес конструктивних обговорень можливих сценаріїв розвитку міста.

Основні інстайти від пана Євгена, на що місту потрібно звертати увагу в першу чергу при плануванні розвитку: доступність міста, безпека, мобільність, підприємництво, освіта.

Рівне- місто твого майбутнього!

Поділитись: