«Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію  гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»
«Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»

http://investrv.org.ua/storage/web/source/1/FyukYaJIVeJ8B1KgGWo0A410n5_NQspa.pdf

Триває реалізація проєкту "Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного".

Проєкт реалізовується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020.

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виступає головним бенефіціаром (виконавцем) проєкту, партнерами щодо проєкту також є ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Уряд міста Люблін.

Сума гранту Європейського Союзу становить 59225,45 євро. Загальна вартість проєкту - 65 828,00 євро.


Проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» створено та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Поділитись: