Делегація з Рівного відвідала Люблін з робочим візитом
Делегація з Рівного відвідала Люблін з робочим візитом

Днями відбулась робоча поїздка представників виконавчого комітету Рівненської міської ради до Любліна.

В межах поїздки відвідали конференцію «MOŻLIWOŚCI UDZIAŁU POLSKICH PRZEDSIĘBIORCÓW W PROCESIE ODBUDOWY UKRAINY» (Можливості для польських підприємців у процесі реконструкції України), де представники польського та українського осередків представляли власні надбання стосовно розвитку міст в сферах інфраструктури та благоустрою.

В ході проведення заходу виступив міський голова Любліна Krzysztof Żuk, який розповів про основні можливості для польських підприємств у процесах реконструкції України. Окрім на цього на заході виступили: Mirosław Kasprzak – директор Люблінської ложі БЦК, Maciej Owczarek – генеральний директор, віце-президент BCC, Anton Naychuk – представник Фундації Ради Східної Європи, Michał Krawczyk – депутат Сейму Республіки Польща, Stanisław Żmijan – депутат Сейму Республіки Польща. А також представники української делегації – депутати Верховної ради (у форматі онлайн) та чиновники з різних регіонів України, зокрема міст Нововолинськ та Фастів.

Також представники виконавчого комітету презентували Рівненську міську територіальну громаду в Любліні, розповіли про основні проєкти, які реалізуються в громаді та інвестиційний потенціал.

Презентаційний матеріал, що був представлений про Рівненську громаду підготовлено Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій Департаменту економічного розвитку (детальніше ознайомитись в прикріпленому файлі нижче).

Додаткові матеріали

Поділитись: