​Управління відбудовою України через екосистему DREAM
​Управління відбудовою України через екосистему DREAM

Представники Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій взяли участь у міжрегіональному тренінгу: Цифрова екосистема DREAM – головний інструмент управління відбудовою України, що відбувся 19 грудня 2023 року у м.Львів.

Екосистема "DREAM" – це цифрова платформа, що згуртовує ініціаторів проєктів, партнерів відновлення та донорів на єдиному і спільному майданчику. Основний меседж з боку розробників – управління відновленням має бути прозорим і підзвітним громадянам.

Залученість кожного громадянина до контролю процесу відбудови та розвитку регіонів сприятиме його успішності. Саме тому у цифровій платформі "DREAM" створено модуль eDem – для забезпечення прозорого, підзвітного та демократичного процесу відновлення.
Повномасштабна війна змінила нашу реальність і перспективи регіонального розвитку. Сьогодні ми повинні думати насамперед про підтримку наших захисників. Тому ми маємо шукати можливості для поліпшення життя мешканців Рівненської громади у всіх напрямках, що своєю чергою дасть позитивний результат для підтримки наших воїнів на фронті.
Необхідно зосередитися на енергоефективності об'єктів комунальної власності, модернізації закладів освіти та соціальної сфери, щоб забезпечити комфортний доступ до послуг, які там надаються сім'ям і родинам наших Героїв, ВПО та жителям Рівненської міської територіальної громади. А також зосередитися на проєктах реабілітації військових і ветеранів, і намагатися знаходити на це кошти як міжнародних фінансових установ, фондів, донорів, так і партнерів.
Поділитись: